0227 545 755
info@grootnieuweboer.nl

Woning verkopen? Wij komen vrijblijvend bij je langs!

Verkoop

Stop maar met zoeken! Je hebt je makelaar gevonden: Groot & Nieuweboer Makelaardij.
Je laat de bemiddeling bij de verkoop van jouw woning over aan dé NVM-makelaar in de regio. Met ons dienstverleningspakket staan wij garant voor een succesvolle afhandeling van jouw belangen!

Wij bespreken samen met jou hoe wij het verkooptraject gaan doorlopen. De opdracht wordt schriftelijk vastgelegd, zodat beide partijen te allen tijde weten waar ze aan toe zijn. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak, wij lichten graag het één en ander toe tijdens een persoonlijk gesprek!

Neem contact op

Waar moet ik op letten bij het verkopen van mijn woning?

Je weet zelf wel dat wanneer je een huis wilt kopen, de eerste indruk zeer belangrijk is. Zo is dit uiteraard ook voor degene die jouw huis misschien wilt kopen. Wanneer je ervoor zorgt dat een potentiële koper een goede indruk van jouw woning krijgt, heb je meer kans om deze te verkopen voor een goede prijs.

Hierbij geven wij de volgende tips:

  • Zorg dat de woning fris en opgeruimd is.
  • Voer kleine klusjes uit, zoals het vastzetten van losse deurkrukken, het repareren van lekkende kranen, klemmende deuren en ramen, het uitvoeren van klein schilderwerk (Je denkt misschien dat het niet relevant is, maar kleine reparaties spelen ook een grote rol. Kleine reparaties kosten weinig geld en tijd, maar hierdoor ziet een potentiële koper minder nadelen van de woning.)
  • Zorg ervoor dat de woning veilig is. Je wilt uiteraard ook dat (eventuele) kinderen veilig zijn in de woning. Let op dingen waaraan men zich kan bezeren, maak losse tapijtranden vast, zorg dat losse trapleuningen vast worden gemaakt, maak losse elektrische bedradingen vast.
  • Verlicht de woning op de juiste manier. Wanneer je woning een heldere sfeer uitstraalt, maakt het dat aantrekkelijker voor een potentiële koper. Ook lijken lichte en heldere ruimtes groter. Zorg dat er voldoende licht is wanneer een potentiële koper komt kijken. Doe de jaloezieën en zonneschermen omhoog en doe alle gordijnen open.
  • Bij de aanwezigheid van een tuin, balkon, garage en/of berging heb je een streepje voor bij het verkopen van jouw woning. Dit biedt namelijk meerwaarde, maar kan ook voor teleurstellingen zorgen. Als de potentiële koper een verwaarloosde tuin ziet, is dat al een slechte indruk. Ruim daarom niet alleen het huis, maar ook de tuin en eventuele bijgebouwen op en zorg dat deze er netjes uitzien.

Neem contact op

Service

Je houdt wel van een beetje aandacht en vindt een extraatje niet verkeerd? Je bent bij ons verzekerd van een op maat gesneden dienstverleningspakket dat past binnen je wensen- en behoeftepatroon. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt met een beetje meer, dat is waar Groot & Nieuweboer Makelaardij voor staat.

Reële waarde

Bij ons ga je weloverwogen het aan- of verkooptraject in en sluit je het met een goed gevoel af. Wij bepalen aan de hand van diverse berekeningen de reële waarde van de woning en zetten ons maximaal in om je woning binnen een korte periode te kopen of te verkopen.

Specialist

Je haalt met Groot & Nieuweboer Makelaardij echte specialisten in huis! Onze makelaars en assistent-makelaars zijn NVM-gecertificeerd of zijn bezig met hun opleiding hiertoe. Zo weet je dat je in elk geval met vakbekwame mensen te maken hebt!

Regio

Wij verkopen in de regio’s West-Friesland, Wieringen en de Wieringermeer (de mooiste stukjes van Noord-Holland). Hiermee doelen wij op Abbekerk, Andijk, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Spanbroek, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wieringerwerf, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk.

Neem contact op