0227 545 755
info@grootnieuweboer.nl

De aankoopmakelaar van West-Friesland, Wieringen en de Wieringermeer

Aankoop

De aankoop van een huis is misschien wel één van de grootste investeringen die je doet en dat doe je natuurlijk niet dagelijks. Daarom kan het zinvol zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen die jou ondersteunt bij de aankoop van je nieuwe woning. Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij bieden wij je deze ondersteuning.

Neem contact op

Zorgeloos een huis kopen!

Met Groot & Nieuweboer Makelaardij kun je zorgeloos het aankoopproces van je nieuwe woning ingaan. Als NVM-aankoopmakelaar kunnen wij je goed advies geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen, enzovoort. Daarnaast helpen wij je graag met de onderhandeling en weten wij hoe wij een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod kunnen uitbrengen.

De voordelen van Groot & Nieuweboer Makelaardij als aankoopmakelaar

Het zoeken naar een andere woning kan soms een enorme speurtocht zijn, zeker als je niet uit de regio komt. Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan vele voordelen hebben.

Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij:

  • Hebben wij uitgebreide kennis van de regio;
  • Gaan wij mee tijdens de bezichtiging, zodat wij het huis ook van binnen en buiten kennen;
  • Doen wij onderzoek naar het bestemmingsplan, Kadaster, erfdienstbaarheden en bouwkundige staat;
  • Zorgen wij voor de onderhandeling;
  • Hebben wij toegang tot het gehele woningaanbod van alle makelaars & particulieren;
  • Hebben wij inzicht in de gehele woningmarkt;
  • Leggen wij alles duidelijk uit en kun je zodoende de beslissingen maken;
  • Hebben wij de juridische dienst van de NVM ter ondersteuning;
  • Controleren wij het koopcontract en tekenen deze met je nadat wij deze uitgebreid hebben uitgelegd;
  • Bieden wij jou nazorg, mochten er problemen zijn ontstaan na de koop.

Neem contact op

Vrijblijvende servicegesprek voor een woningaankoop

Wij gaan graag met je in gesprek en dat kun je geheel vrijblijvend doen met ons servicegesprek! Tijdens ons servicegesprek leggen wij je uit wat het aankooptraject inhoudt, waar je op moet letten en krijg je goede tips om een woning aan te kopen. Ook luisteren wij goed naar jouw wensen en zoeken daarbij een passend aanbod.

Al je vragen over de woning die je wilt kopen, beantwoorden wij met plezier. Je bent op deze manier goed voorbereid op een onbezorgde aankoop van je woning! Wil je advies of begeleiding bij de aankoop van een woning? Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij ben je in vertrouwde makelaarshanden! Met een kantoor in hartje Medemblik, is Groot & Nieuweboer Makelaardij uw NVM-woningmakelaar voor de regio West-Friesland, Wieringen en de Wieringermeer. Te weten; Abbekerk, Andijk, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Spanbroek, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wieringerwerf, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk.

Neem contact op