0227 545 755
info@grootnieuweboer.nl

Taxatierapport nodig?

Taxatie

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, het laten taxeren van onroerend goed. Bijvoorbeeld:

  • wanneer je een hypotheek afsluit of oversluit;
  • als één van je kinderen jouw woning wilt kopen;
  • voor een nalatenschap;
  • als de relatie wordt beëindigd.

Neem contact op

Objectief en helder taxatierapport

In dergelijke situaties zal gevraagd worden om een taxatierapport met een onafhankelijk waardeoordeel voor de betreffende partij(en) te overleggen. Dit waardeoordeel moet objectief en deskundig uitgevoerd worden.

Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij kun je rekenen op een uitgebreid taxatierapport, gebaseerd op regionale marktkennis, zorgvuldigheid en jarenlange ervaring.

Wanneer onze taxateur bij je langs komt, kijkt hij eerst naar de woning zelf: de staat van onderhoud,  woonoppervlakte, inhoud, de constructie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de mate van isolatie. Hij onderzoekt ook de mogelijke rechten en plichten die op de grond rusten, wat de bestemming is van de grond, wat het energielabel is, of er vervuiling is en hoe de ligging, omgeving en overige omstandigheden de waarde van de woning beïnvloeden. Denk hierbij aan prijsontwikkelingen in de markt of (toekomstige) bestemmingsplannen.

Je ontvangt uiteindelijk een uitgebreid taxatierapport dat wij, indien nodig, graag aan je toelichten.

Vakkundig en gecertificeerd taxateur

Met onze taxateur haal je een gecertificeerd taxateur in huis die van elk object de waarde berekent en die beschikt over een jarenlange praktijkervaring. Wanneer je snel en vakkundig een taxatierapport van je onroerend goed wilt laten opstellen, dat bovendien wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen en de fiscus, dan zijn wij graag jouw persoonlijke taxateur! Wij zijn aangesloten bij NWWI.

Neem contact op

Voordelen

OBJECTIEF: omdat wij niet bij de transactie betrokken zijn en omdat wij de lokale markt als geen ander kennen!

SNEL: het taxatierapport is maximaal binnen 05 werkdagen na opname gereed, zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen!

VASTE PRIJS: één taxatie, één kwaliteit, tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. Geen toeslagen achteraf, geen addertjes onder het gras!

GESPECIALISEERD IN COMPLEXE TAXATIES: waar veel taxateurs alleen de ‘standaard’ woningen willen taxeren, zijn wij juist gespecialiseerd in ook complexere situaties. Voor ons is geen uitdaging te groot!

Waar?

In een straal van 20 kilometer rondom onze vestigingsplaats mogen we conform de richtlijnen taxeren. Dit betreft een groot deel van West-Friesland en de Wieringermeer, te weten; Abbekerk, Andijk, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Spanbroek, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wieringerwerf, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk.

Ligt jouw onroerend goed binnen deze regio? Mooi! En nu?

Taxatie aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een taxatie laten uitvoeren? Laat ons dit via onderstaande button weten. Wij nemen vervolgens contact met je op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Neem contact op