0227 545 755
info@grootnieuweboer.nl

De verhuurmakelaar van West-Friesland, Wieringen en de Wieringermeer

Verhuur

Verhuur van vastgoed, of het nu woningen of bedrijfspanden zijn, is toch een interessante investering voor jaren. Het is dan natuurlijk wel van belang dat deze investering rendeert. En hoe weet je nu of je de juiste huurder treft? Een huurder die op tijd betaalt, een huurder die zorgvuldig met jouw bezit omgaat, een huurder die het ook op het afgesproken moment keurig achterlaat. Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij ondersteunen wij je hier graag bij.

Zorgeloos een huis of bedrijfspand verhuren!

Met Groot & Nieuweboer Makelaardij kun je zorgeloos het verhuurproces van je vastgoed ingaan. Als NVM-verhuurmakelaar kunnen wij je goed advies geven, checken wij jouw potentiƫle nieuwe huurder, verzorgen wij de voor- en eindinspectie, nemen wij eventueel de facturatie op ons, enzovoort. Daarnaast voeren wij uiteraard de bezichtigingen uit.

Neem contact op

De voordelen van Groot & Nieuweboer Makelaardij als verhuurmakelaar

Het zoeken naar de juiste huurder kan soms een enorme speurtocht zijn. Het inschakelen van een verhuurmakelaar kan vele voordelen hebben.

Bij Groot & Nieuweboer Makelaardij:

  • Hebben wij uitgebreide kennis van de regio;
  • Voeren wij de bezichtiging uit;
  • Checken wij de huurders;
  • Maken wij het huurcontract op;
  • Doen wij de opleverinspectie en eindinspectie.

Financieel beheer

Dat betekent dat jij je als verhuurder geen zorgen hoeft te maken of huurders wel de huur betalen. Voor een klein bedrag factureren wij de huur aan de huurders, houden wij voor je bij of de huurder heeft betaald en wanneer. Is een huurder te laat? Dan nemen wij meteen contact op. Zodra de betaling binnen is, storten wij de huurpenningen op jouw rekening.

Vrijblijvend servicegesprek voor verhuur

Wij gaan graag met jou in gesprek en dat kun je geheel vrijblijvend doen met ons servicegesprek! Tijdens ons servicegesprek leggen wij je uit wat het verhuurtraject inhoudt, waar je op moet letten en krijg je goede tips voor het verhuren van de woning. Ook leggen wij je graag uit wat de voordelen zijn van een verhuurmakelaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op