0227 545 755
info@grootnieuweboer.nl

Zesstedenweg 71 Grootebroek

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Omschrijving

PRIJSVERLAAGD! Nu bieden vanaf € 600.000,00 k.k. Een prachtige kans!

Te koop aangeboden het vastgoed van voorheen Lunchroom / Cafetaria Koomen te Grootebroek waarin het tevens mogelijk is, de onherroepelijke vergunning is al afgegeven, om 5 zelfstandige woonruimten te realiseren met parkeergelegenheid op eigen terrein. Te weten 3 studio’s op de begane grond van ca. 40 m² per stuk met een gezamenlijke fietsenberging en 1 studio van ca. 40 m² en 1 appartement van ca. 52 m² op de verdieping. Een object met vele mogelijkheden.

Ligging:
Het gebouw is gelegen aan de dorpsstraat, te weten de Zesstedenweg in Grootebroek. Dit is de doorgaande weg door Grootebroek. Het betreft een vrijstaand pand aan de authentieke lintbebouwing. Het object is dan ook gevestigd op een goede zicht locatie waar eventueel op eigen terrein en op een klein gedeelte van het perceel wat in eigendom bij de oude eigenaar blijft, geparkeerd kan worden, maar ook in de directe omgeving zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Verder heeft het object een verrassend langgerekte achtertuin op het zuiden, waar ook het terras is gevestigd. Heerlijk om op een zomerse dag te genieten van een hapje en een drankje.
De locatie is super te midden van diverse uitbreidingswijken maar zeker ook voor catering activiteiten, zoals de lunchverzorging, of de borrelhap, vanwege het omringende industriegebieden in Stede Broec. En Enkhuizen ligt op zo’n 10 minuten rijden. Grootebroek is een dorp in de gemeente Stede Broec. Het aantal inwoners in gemeente Stede Broec is 22.116 in 2023.

Indeling:
Aan de linkerzijde van het object bevindt zich de toegang tot het pand. Via een hal loop je rechts het lunchroom / cafetaria gedeelte in. De voorzijde van restaurant gedeelte is voorzien van verschillende grote ramen, waardoor er voldoende daglicht naar binnentreedt. Verder bevinden zich in dit gedeelte voldoende tafels en stoelen. In totaal 40 zitplaatsen.
Achterin bevindt zich de toonbank, vitrine, een kassa en de counter. Hierachter bevinden zich alle professionele apparatuur, zoals de bak wand, warme-, frituur gedeelte, grill platen, prachtige digitale menukaart en een professionele afzuiging. Aan de linkerzijde is de keuken te bereiken. Deze ruimte is voorzien van RVS werkbladen, een koude kant, een gasfornuis, professionele afzuiginstallatie en koel-/ vriescel. Ook zit hier een personeelsdoorgang naar het ruime terras. En aan de west kant van het pand bevindt zich een ruim opberghok c.q. opslag.
De geschieden dames- en heren toiletgroepen bevindt zich in de hal bij binnenkomst. Hier zit ook de opgang naar het bovengelegen appartement. In het appartement zit aan de rechterzijde een slaapkamer, vervolgens de woonkamer met open keuken en aan de linkerzijde nog een slaapkamer en de badkamer + opberghok.

Oppervlakte:
Het totale object heeft een totale oppervlakte van ca. 213 m². De begane grond, waar het horecabedrijf is gevestigd, heeft een oppervlakte van 130 m², waarvan circa 80 m² verkoopruimte. De oppervlakte van het bovengelegen appartement is in totaal circa 83 m².

Bijzonderheden:
– Vrijstaand pand
– Incl. een verhuurde bovenwoning met eigen opgang.
– Recentelijk verbouwd en gerenoveerd
– Ligging pand aan doorgaande weg
– Eigen parkeerplaatsen
– circa 320 m2 eigen grond, waarbij je dus nog circa 180m2 extra om/niet kunt gebruiken om meer parkeerplaatsen te realiseren buiten je parkeerplaatsen op eigen perceel. Oude eigenaar wil wel te allen tijde naar het naast gelegen perceel kunnen komen over dit perceel. Hier zal een recht van overpad op worden gevestigd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 600.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
493 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Stede Broec B 2160
Oppervlakte
8 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
934-B-2160
Perceelnaam
Stede Broec B 94
Oppervlakte
485 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
934-B-94
Bekijk alle kenmerken
Zesstedenweg 71
Grootebroek
Vraagprijs € 600.000 k.k.